Even voorstellen…

Chris Dickhaut
Chris DickhautPartner

Advies en projectmanagement

U heeft de nodige wensen en eisen ten aanzien van uw IT infrastructuur. Maar het ontbreekt u aan tijd en/of expertise om deze wensen te vertalen in functionele en technische eisen. Lime Networks kan dan voor u optreden als partner om deze eisen op te stellen, alternatieven naast elkaar te zetten, en een onderbouwde keuze te helpen maken. Binnen advies en project management onderscheiden wij de volgende diensten:

  • Adviseren of klankborden over uw IT beleid, veiligheid en betrouwbaarheid van uw IT infrastructuur
  • Opstellen van functionele en technische eisen ten aanzien van uw IT behoeften
  • Uitwerken van verschillende alternatieven voor uw IT behoeften
  • Besparingen op uw IT infrastructuurkosten identificeren en realiseren
  • Begeleiden van IT projecten, van aanschaf tot implementatie, infrastructuur-/leverancier of pakketkeuze

Dergelijke trajecten zijn vooral maatwerk en verdienen een persoonlijke aanpak. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken.

Vraag advies aan

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Loop je tegen IT problemen op? Vraag vrijblijvend advies aan, we helpen je graag verder.
Vraag advies aan

Een aantal van onze klanten

Waarom kiezen voor ons?

  • Al uw ICT zaken en zorgen in één hand met één continu aanspreekpunt
  • Verfrissende blik en duidelijke communicatie
  • Gedreven en gepassioneerde werknemers, die technisch sterk onderlegd en gecertificeerd zijn
  • Hoogstaande dienstverlening tegen een zeer betaalbare prijs
  • Al zes jaar een betrouwbare partner voor midden- en kleinbedrijf, ongeachte welke branche

Wat klanten zeggen

Lime Networks is mij een betrouwbare IT partner. Ze reageren snel en denken mee.
Loek Hulsbergen, PowerQ
Wat ik prettig vind aan Lime Networks is dat ze ieder bedrijf als aparte uitdaging oppakken. Zo hebben ze goed gekeken naar onze wensen en rekening gehouden met bedrijfsspecifieke eisen.
Robbert Bregman, iTulp Internetservices
Boer Groep is sinds 2003 klant bij Lime Networks. Wij zijn een textielrecycling organisatie met meerdere vestigingen binnen Nederland. Bij al onze vestigingen heeft Lime Networks de volledige ICT-infrastructuur aangelegd en dragen zij zorg voor het beheer. Onze ervaring met deze professionals is uitstekend.
Mariska Zandvliet, Boer Groep Holland
Lime Networks staat klaar wanneer je ze nodig hebt. Onverwachte problemen worden vaak snel opgelost, bij ons op de zaak of efficiënt op afstand. Zonder lang wachten. Dat is wat wij nodig hebben voor onze internetactiviteiten zodat wij ook onze klanten – vaak top-500 bedrijven in Nederland en België – goed kunnen bedienen.
Ronald Verschueren, Netmarketing MC Europe
Lime Networks heeft LOGEX ondersteund met professionalisering en opschalen van haar IT infrastructuur, welke cruciaal is voor het aanbieden van onze diensten aan onze klanten. Lime Networks denkt vanuit de positie klant proactief mee over IT investeringsbeslissingen. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid en adequaatheid van hun dienstverlening.
Rudolph Haardt, Logex B.V.
Sinds 2012 maakt TIIN Capital gebruik van de diensten van Lime Networks. Zij doen het onderhoud van onze servers en werkstations en sinds enige tijd ook VoIP telefonie. De medewerkers van de helpdesk zijn goed bereikbaar, de lijnen zijn kort. De meeste zaken kunnen binnen korte tijd op afstand worden afgehandeld en periodiek komt er iemand naar ons kantoor om problemen per werkstation op te lossen. Zij denken actief mee in geval van uitbreiding van en wijzigingen in ons IT netwerk.
Maarten Derks, TIIN Capital B.V.