.

Alle conversaties, bestanden en app’s
van jouw team veilig op één plek

Wat is Microsoft Teams

Eén platform voor samenwerken en onderdeel van Microsoft Office 365. Microsoft Teams is de volgende stap in modern samenwerken. Eén hub voor conversaties, team-bestanden, vergaderingen en applicaties. Alles veilig op één plek, overal beschikbaar waar jij werkt. Het platform brengt alles wat nodig is voor een productiever team samen op één plek.

Modern werken met Microsoft Teams
Microsoft-Teams

Hoe werkt Microsoft Teams

Eerst laten we je de applicatie zien. Het Microsoft Teams-platform plaatst inhoud en gesprekken naast elkaar en organiseerd activiteiten, chatten, teams, vergaderingen, bestanden en apps

Een team is een verzameling mensen, hulpmiddelen en inhoud rond verschillende projecten en resultaten. Een team bevindt zich op het tabblad Teams van de hoofdnavigatiebalk. Een team wordt vertegenwoordigd door een teamnaam, een bijbehorend pictogram en een beschrijving.

Kanalen zijn secties binnen een team om een team verder te organiseren op basis van specifieke projecten en onderwerpen. Kanalen bevatten relatieve gesprekken, bestanden, wiki’s en andere hulpmiddelen die door het team kunnen worden gebruikt.

Tabbladen organiseren informatie in het inhoud gedeelte van een kanaal. Deze tabbladen van een kanaal bevatten bijvoorbeeld Conversaties, Bestanden, Notities, Bots of misschien jouw bedrijfsapplicaties of bijvoorbeeld een Excelblad of Power BI rapportage.

Teams Navigatie

De hoofdnavigatiebalk bevindt zich aan de linkerkant van het scherm.

Activiteit – jouw relevante of recente activiteiten in Teams

Chat – jouw laatste 1:1 chat gesprekken en favoriete contacten

Teams – de teams, kanalen en inhoud waar jij onderdeel van uitmaakt

Agenda – Een representatie van jouw Outlook agenda. Hierin kun je ook aan jouw online vergaderingen deelnemen met 1 klink.

Bestanden – jouw meest recent gebruikte bestanden én jouw eigen bestanden opgeslagen in OneDrive.

App’s – maak connectie met honderden (veelal externe) applicaties om tabbladen toe te voegen relevant voor jouw team. Denk aan: Excel, Planner, Power BI maar ook aan Asana, Jira, Adobe of vele andere externe applicaties waarmee jij samenwerkt met je team.

Het geheim van teamwerk is opzettelijk een
gezonde teamdynamiek stimuleren én onderhouden

Modern werken met Microsoft Teams

Samen bereik je meer dan alleen

Het oplossen van de complexe zakelijke problemen van vandaag de dag vereist teams van betrokken mensen die samenwerken. Wanneer je als team een plek hebt waar je dingen kunt maken en beslissingen kunt nemen, zijn er geen grenzen aan wat je samen kunt bereiken.

Staan al mijn bestanden in Teams

Teams maakt gebruik van jouw diensten in Office 365. Via OneDrive worden bestanden beschikbaar gemaakt voor jou om te gebruiken, zelfs offline. Door de beveiliging en compliance van Office 365 werk jij overal waar jij wilt op een veilige manier samen zonder technische beperkingen.
Heb je vragen over Microsoft Teams of modern werken?
Check onze FAQ voor alle antwoorden.
Folder Modern werkenlees de folder

Wat is modern werken

Modern werken zorgt voor productiviteit en flexibiliteit. Jouw hub voor team-bestanden, conversaties en vergaderingen. Alles veilig op één plek, overal beschikbaar waar jij werkt. Met modern werken verplaats je data naar de cloud, waardoor er geen vaste fysieke locatie meer nodig is. Deze omgeving is beveiligd en wordt beschikbaar gemaakt in programma’s die zich richten op modern werken. Met Office 365 en Microsoft Teams werk je optimaal samen en integreer je ook applicaties die je misschien nu al gebruikt zoals jouw CRM, Trello, Asana, Jira en nog veel meer.

Onderdeel van Managed IT

Wat heb je nodig?

Ons team van professionals om een gezonde start te maken en te blijven groeien in efficiënt samenwerken én een Office365 licentie, hier zit alles in wat je nodig hebt.