.

Overal en altijd samenwerken
zonder technische beperkingen

Werk jij al modern en veilig samen in de cloud?

Met Managed IT – modern werken ga jij efficiënt samenwerken

Samenwerken doe je met je collega’s en IT moet jou laten presteren.
Hoe kan de techniek dit voor jou op een veilige manier overal en altijd doen?
Wij vertellen jou alles wat je wilt weten over modern werken.

Modern werken met Microsoft Teams
Folder Modern werkenlees de folder

Onderdeel van Managed IT

Wat is een modern werken?

Modern werken zorgt voor productiviteit en flexibiliteit. Jouw hub voor team-bestanden, conversaties en vergaderingen. Alles veilig op één plek, overal beschikbaar waar jij werkt. Met modern werken verplaats je data naar de cloud, waardoor er geen vaste fysieke locatie meer nodig is. Deze omgeving is beveiligd en wordt beschikbaar gemaakt in programma’s die zich richten op modern werken. Met Office 365 en Microsoft Teams werk je optimaal samen en integreer je ook applicaties die je misschien nu al gebruikt zoals jouw CRM, Trello, Asana, Jira en nog veel meer.

Heb je vragen over modern werken?
Check onze FAQ voor alle antwoorden.

Jij maakt je zorgen en terecht!

Hoe zit het met de beveiliging van data? De kosten van
modern werken? De adoptie van mijn werknemers?

Microsoft Teams is onderdeel van Office 365 en wij verzorgen de licentie en dagelijkse support. Enterprise-beveiliging en compliance is onderdeel van Office 365 en dus ook Teams. Wij dragen zorg voor jouw veiligheid. Tot slot adoptie: kan jouw personeel dit doen? Wat is er nodig in deze overgangsfase? Wij helpen je bij elk twijfelpunt, elk probleem, elke stap en zorgen ervoor dat jouw personeel efficiënt gaat samenwerken.

Waarom modern werken een goed idee is

Een conference call met 40 man of een Webinar? Heb je een kalender nodig of een overzichtelijke planning voor een project? Wil je gewoon chatten met collega’s of bestanden netjes georganiseerd hebben in jouw team? Overal samenwerken is de kern van modern werken.

Makkelijk samenwerken
Microsoft Teams is gemaakt door Microsoft, maar is net zo goed beschikbaar voor Apple. Het maakt niet uit op welk apparaat of waar je werkt.Iemand die vanuit een cafeetje op z’n MacBook werkt kan perfect online samenwerken met een ander persoon op kantoor.

Efficiënt samenwerken
Door conversaties, data en applicaties samen te voegen op één plek weet je waar alles staat. Zo wordt samenwerken een stuk makkelijker en efficiënter.

Veilig samenwerken
Met één heldere omgeving in de cloud zorg je voor beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van jouw data. In een programma als Microsoft Teams werk je in een beveiligde omgeving.

Wij zorgen dat techniek jou niet in de weg zit

Overstap
De eerste stap is het plannen van de overstap met een plan van aanpak. Hoe werk je nu? Hoe maken we de overstap naar modern werken? Waar kunnen wij jou een frisse start mee geven? Wij helpen bij het inzicht, de impact en makkelijke stappen tot succes.

Inrichten
Wij zorgen ervoor dat je met deze nieuwe manier van werken aan de slag kan. Kies je voor Microsoft Teams, dan helpen wij je op een verfrissende simpele manier alles naar wens in te richten.

 

Beveiligen
En met ‘Secure by Design’ zorgen wij er uiteraard voor dat alles helemaal veilig gebeurt aan de hand van rapportages en monitoring.

Zaken omtrent continuïteit
Als alles helemaal staat, laten we je niet in de steek. Je kunt gebruik maken van onze gepassioneerde en vriendelijke full-service helpdesk voor al je vragen. Ook geven wij advies en nemen wij je mee in de nieuwste ontwikkelingen. Zo garanderen we optimale prestaties en efficiëntie voor de lange duur.

Met ‘secure by design’ zorgen wij voor
veilige producten met continuïteit

Lees alles over onze certificering

Wat heb je nodig?

Ons team van professionals om een gezonde start te maken en te blijven groeien in efficiënt samenwerken én een Office365 licentie, hier zit alles in wat je nodig hebt.

Modern werken is geschikt als jij…

…efficiënter samen wilt werken. Conversaties, data en applicaties werken bij jou nog niet optimaal samen en zorgen dus niet voor efficiënt samenwerken. Met modern werken combineer je eigenlijk de functionaliteiten van je fileserver of Dropbox, Skype, Trello en Slack. Alleen gebruik je nu gewoon één programma (Microsoft Teams) in plaats van al die losse programma’s. Dit zorgt voor fijnere communicatie en efficiëntere werkprocessen.

…bereid (maar niet per se klaar) bent om over te stappen. Modern werken gaat alleen als je helemaal overstapt, je

kunt het er niet naast blijven gebruiken. Het maakt helemaal niks uit als je modern werken nog niet helemaal begrijpt of vertrouwt. Snappen wij helemaal. Wij zijn hier ervaren in en halen graag al jouw twijfels en onduidelijkheden weg.

…bereid bent om te leren. Het is verleidelijk om vast te houden aan het bekende. Verandering kost tijd en moeite, maar wij beloven je: in het geval van modern werken is dit het dubbel en dwars waard. We helpen jouw organisatie en werknemers door ze te betrekken in het proces en de adoptie. Wij zijn er voor je in elke stap.