.

Lime Networks
Verfrissend in IT!

Ons verhaal

Wij zijn Lime Networks en wij zijn verfrissend in ITSinds 2003 bieden wij IT oplossingen aan voor een vaste prijs, voor alle MKB bedrijven in Nederland. Met een goed geschoold team halen we de complexiteit uit IT en leveren we efficiënte diensten die jou als klant totaal verzorgen. Wat ons verfrissend maakt is ons gepassioneerde team, onze no-nonsense aanpak, klantgerichtheid, heldere communicatie en focus op veiligheid. 

IT moet gewoon werken, want het vormt  je concurrentiepositie. IT moet simpel en veilig zijn en klanten moeten verzorgd worden door gepassioneerdere mensen die helder communiceren.
Wij leveren deze IT-diensten en -producten voor het MKB

Lime Networks - Verfrissend in IT!

Onze kernwaarden

We verzorgen onze klanten: wij werken klant- en oplossingsgericht met proactief en persoonlijk contact. We zetten altijd de extra stap. We zijn dé one-stop-shop voor IT. 

We hebben passie voor techniek: We investeren in innovatie en zijn altijd bezig met standaardiseren en testen van IT. We doen het graag in één keer goed 

We spreken heldere taal: IT moet simpel zijn en daar hoort het spreken van begrijpelijke taal bij. We communiceren open en transparant naar onze klanten toe. Tot slot zijn we gemakkelijk te bereiken. 

Veilig werken is topsport

Veilig werken

Veilig werken staat bij al onze oplossingen centraal. Met ‘secure by design’ wordt er bij elke keuze voor een product of dienst nagedacht over de implicatie voor de IT-veiligheid van jouw omgeving. Dat betekent dat er rekening gehouden wordt met de hoogste eisen voor security, zoals encryptie, MFA, AVG, toegangsbeheer etc. Dit zorgt ervoor dat wij altijd achter onze producten staan en wij weten hoe de dataveiligheid en beschikbaarheid in elkaar zitten. 

WHW: Why, How, What

Why?

IT moet gewoon werken want het vormt de kern van je concurrentiepositie.

How?

We maken IT simpel en veilig, verzorgen onze klanten met een gepassioneerd, goed geschoold team en communiceren hier helder over. 

What?

We leveren IT diensten en producten voor het MKB.  

Meet the team

Wij zijn een succesvol bedrijf dat klanten compleet verzorgt op het gebied van IT en dat kan natuurlijk niet zonder een top team! We staan als team voor techniek, leveren bewezen diensten en spreken hierover heldere taal.