Microsoft

Lime Networks werkt voor veel van haar oplossing op basis van Microsoft producten en diensten. Lime Networks is gecertificeerd Microsoft Silver Partner en Microsoft Cloud Accelarate partner, wat betekent dat wij aan een flink aantal criteria van Microsoft hebben voldaan om u van goed advies te kunnen voorzien en de beste kwaliteit te kunnen bieden.

Dell

Voor onze hardware vertrouwen wij op de producten van Dell. Met name de Latitude laptops en notebooks, de OptiPlex PCs en de PowerEdge servers voorzien in de dagelijkse IT behoeften van de meeste van onze klanten. Wij en onze klanten hebben zeer goede ervaringen met Dell systemen, leverbetrouwbaarheid en garantie-afhandeling.

Lenovo

Voor PCs en laptops leveren wij ook systemen van Lenovo. Lenovo is de fabrikant die in 2005 de PC divisie van IBM overnam, en waar nog steeds stijlvolle en ultra-betrouwbare producten worden gemaakt, zoals de Thinkpad laptop. Daarnaast leveren wij van Lenovo PCs, desktops, all-in-ones en monitoren.

3CX

3CX Phone System for Windows is een met prijzen overladen op software gebaseerde IP-telefooncentrale die de traditionele hardwarematige telefoncentrale vervangt. Hij is eenvoudig te beheren door systeembeheerders, omdat hij goed in een Windows-netwerkinfrastructuur past. Lime Networks is een officiële “certified advanced partner” van 3CX, en heeft ervaren medewerkers in dienst op het gebied van VoIP/3CX.

ESET

Lime Networks is gecertificeerd ESET partner. ESET Smart Security producten bieden de meest effectieve bescherming tegen de hedendaagse internet- en e-mailbedreigingen. ESET Smart Security beschermt u proactief tegen nieuwe aanvallen, zelfs tijdens de eerste kritieke uren van een malware-uitbraak. ESET Smart Security is tevens één van de snelste antivirusoplossingen, zo snel dat u niet eens merkt dat het draait.

Ricoh

Voor de meer geavanceerde print oplossingen werken wij met robuuste en schaalbare Ricoh producten. Voor printvolumes boven de 1.000 pagina’s per maand realiseren wij met de Ricoh portfolio de hoogste kwaliteit en laagste Total Cost of Ownership op het gebied van printing.

Draytek

Draytek is inmiddels een gerenommeerde leverancier van modems en router/firewalls. Lime Networks gebruikt de Draytek portefeuille als instapmodellen voor de MKB markt, waarbij gebruik gemaakt kan worden van geavanceerde filtering-, failover- en monitoringfuncties.

Juniper Networks

Voor de wat grotere en geavanceerdere MKB omgevingen, op kantoor of in datacenters, maakt Lime Networks gebruik van de robuuste en betrouwbare producten van Juniper Networks. Hierbij wordt gebruik gemaakt van geavanceerde filtering-, failover- en monitoringfuncties om tot opitmale beschikbaarheid van uw netwerkomgeving en internettoegang te komen.

Ubiquiti

Voor draadloos internet en WiFi maken wij gebruik van modulaire, flexibele en betrouwbare producten van Ubiquiti Networks. De voordelen zijn dat deze producten modulair zijn uit te breiden, zodat we uw pand van optimale WiFi dekking kunnen voorzien door er meerdere op te hangen. Bovendien zijn de steunpunten eenvoudig te monitoren, al of niet via de cloud.

Contact

Wilt u meer weten over onze oplossingen?

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend advies op maat!
Contact