Vacature: 1e lijns medewerker

Frisse 1e lijns medewerker gezocht (fulltime, m/v, minimaal 2 jaar werkervaring)!

Corona of niet, wij gaan groeien en dus kunnen wij jou gebruiken: een 1e lijns medewerker voor onze servicedesk. Jij bent verfrissend in wat je doet en hoe je overkomt en hebt ervaring met werken in teamverband. Jij weet wat een helpdesk inhoudt en kunt onze klanten helpen met lastige vragen.

Verder ben je in het bezit van een mbo-niveau 4 ICT-opleiding en relevante werkervaring in de taken die je voor ons gaat doen. Jij werkt minimaal 2 jaar als IT-er en weet hoe je meerdere omgevingen ondersteunt en wat een Managed Services Provider doet. Jij hebt niet alleen ervaring maar je laat ook zien wat je kunt met jouw Microsoft certificaten. Escalaties bij leveranciers of klanten pak je samen op met je collega’s. Jij houdt overzicht en geeft prioriteiten aan je verschillende taken

Door jouw ervaring met werkplekken, servers, netwerk, cloud diensten, internetverbindingen en VoIP weet je wat je doet. Heb je ervaring met Modern Workplace oplossing zoals Microsoft Teams dan is dat een dik pluspunt!

Gezocht: 1e lijns medewerker

Hier kom je terecht

Lime Networks is een succesvol bedrijf met een sterk team dat klanten compleet verzorgt op het gebied van IT. Wij staan voor techniek, leveren bewezen diensten en spreken hierover heldere taal. Zo kunnen onze klanten voorop lopen in techniek en vooral veilig werken. Met onze efficiënte IT-diensten en Managed Services kunnen bedrijven presteren op dat vlak waar zij goed in zijn. Wij nemen onze klanten werk uit handen, zodat zij zich kunnen focussen op hun eigen business en innovatie. Wij verzorgen werkplekken, cloud diensten, Modern Werken, Office 365 Azure, servers, back-ups, telefonie, internetverbindingen, netwerken, licenties, beveiliging, hardware en software.

Daarnaast draait het in ons bedrijf om advies, projecten, helpdesk, preventief onderhoud, zelfsturende teams en interne automatisering. Wij combineren onze passie voor techniek met heldere taal en gaan voor een 10 van onze klanten. Heel verfrissend dus.

Samen werken wij als één team voor één doel: verfrissend in IT!

Modern Workplace, Microsoft Teams, Powershell,
Autotask, N-Able, punctueel? … Bonuspunten!

Dit zoeken wij

 • Jij bent een frisse technische collega
 • Jij bent perfect voor ons omdat je minimaal een mbo-niveau 4 ICT-opleiding op zak hebt en relevante ervaring met de taken die je voor ons gaat uitvoeren hebt
 • Jij hebt kennis van Office 365, Azure en VoIP
 • Jij bent flexibel inzetbaar en draait mee in onze shift premium dienst
 • Jij beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden
 • Jij hebt je rijbewijs en bent een ‘heer/dame in het verkeer’
 • Jij toont initiatief. Er is veel ruimte voor wat jij inbrengt en wij verwachten dat je die ruimte pakt
 • Jij hebt aantoonbare technische kennis en je vindt het leuk deze bij te houden
 • Jij kunt overweg met klanten en collega IT-ers en dat is volledig wederzijds

Dit ga je zoal doen

Bij onze klanten laat je IT-systemen perfect functioneren en zorg je voor een veilige en stabiele werkomgeving, zodat ze overal optimaal kunnen werken. Je laat je ervaring zien op de helpdesk en analyseert problemen. Je werkt netjes en documenteert alles in onze systemen.

Je werkt mee aan projecten als engineer bij klanten of voor onze interne systemen. Dit kunnen installaties, migraties, nazorg of trainingen zijn. Met je frisse blik op onze werkwijze zorg je ervoor dat wij samen nog beter worden. Heb je dan nog tijd over, dan help je ons automatiseren, innoveren en vooral continu verbetering aanbrengen in alles wat wij samen doen. Als je kansen pakt, krijg je de ruimte en blink je uit. Denk hierbij aan structurele problemen aanpakken of het maken van een efficiëntieslag. Daarbuiten is er ruimte voor alles wat er in een gezellig team dagelijks naar voren komt. Je hebt het over IT, gamen, je favoriete series, je weekendplannen en wat je verder zoal bezighoudt.

Hierom kies je voor ons

Lime Networks biedt een frisse, gezellige werkomgeving met leuke uitdagingen in IT. Wij lopen altijd voorop met techniek en efficiënte oplossingen. Je leert in rap tempo hoe het wél moet en wordt onderdeel van het leukste IT-team in regio Rotterdam.

Wij zijn goed voor ons personeel:

 • Uiteraard een marktconform salaris
 • Een werkplek waar het je aan niets ontbreekt: laptop, telefoon, headset, schermen, mobiel abonnement en vergoeding voor mobiele telefoon
 • Reiskostenvergoeding of de mogelijkheid tot een lease auto(ook voor privégebruik)
 • 25 vakantiedagen
 • 8% vakantiegeld
 • Opleidingsplan, waarin wij je stimuleren om certificaten te halen
 • Heldere doorgroeimogelijkheden. Je kunt doorgroeien als je initiatief toont, dus is het aan jou hoe ver je wilt komen
 • Een goed pensioenplan

Maar… er is meer!

 • Supergezellig uitjes waar wij allemaal naar uitkijken. Denk aan een nachtje weg met stadstour en blowcarten, skydiven of een privé sushi workshop.
 • Culinair goed voor elkaar. Wij hebben lekkere koffie, thee, frisdrank en snacks, gezamenlijke lunch, vrijdagmiddagborrel en barbecues. Dit allemaal coronaproof natuurlijk 😉
 • Een ontzettend behulpzaam, lief, leuk en slim team.

Klinkt goed?

Maak dan nu een afspraak voor een gezellig, coronaproof kopje koffie. Stuur je motivatie en C.V. naar Nathalie van Vliet/hr@limenetworks.nl/010-2121806.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Klinkt goed?

Maak dan eens een afspraak voor een gezellig, corona-proof kopje koffie!