Vacature: 2e lijns systeembeheerder

Frisse 2e lijns systeembeheerder gezocht

Wij groeien hard. Kom jij ons team versterken, zodat wij onze klanten van goed geregelde IT kunnen voorzien?

Dit ben jij

Jij bent verfrissend in wat je doet en hoe je overkomt en hebt ervaring met werken in teamverband. Jij weet hoe je zelfstandig complexe IT-omgevingen inzet, wat security inhoudt en kunt onze klanten helpen met lastige vragen.

Verder ben je in het bezit van een mbo-niveau 4 ICT-opleiding en relevante werkervaring in de taken die je voor ons gaat doen. Jij werkt minimaal 5 jaar als IT-er (het liefste bij een IT-dienstverlener). Jij weet hoe je meerdere omgevingen ondersteunt en wat een Managed Services Provider doet. Jij hebt dan minimaal 2 jaar ervaring met Microsoft 365 en laat ook zien wat je kunt met jouw Microsoft certificaten (minimaal 1 volledig afgeronde Microsoft certificering, bijvoorbeeld een MCSE of hoger).

Escalaties bij leveranciers of klanten pak je samen op met je collega’s. Jij houdt overzicht en geeft prioriteiten aan je verschillende taken. Door jouw ervaring met werkplekken, servers, netwerk, cloud diensten, internetverbindingen en VoIP weet je wat je doet. Heb je ervaring met Modern Workplace oplossing zoals Microsoft Teams? Dan is dat een dik pluspunt!

Frisse 2e lijns systeembeheerder gezocht

Hier kom je terecht

Lime Networks is een succesvol bedrijf met een sterk team dat klanten compleet verzorgt op het gebied van IT. Wij staan voor techniek, leveren bewezen diensten en spreken hierover heldere taal. Zo kunnen onze klanten voorop lopen in techniek en vooral veilig werken.

Met onze efficiënte IT-diensten en Managed Services kunnen bedrijven presteren op dat vlak waar zij goed in zijn. Wij nemen onze klanten werk uit handen, zodat zij zich kunnen focussen op hun eigen business en innovatie. Wij verzorgen werkplekken, cloud diensten, Modern Werken, Office 365, Azure, servers, back-ups, telefonie, internetverbindingen, netwerken, licenties, beveiliging, hardware en software.

Waar draait het bij ons om?

Lime Networks heeft een focus op Microsoft technologie. Je zal daarom vooral werken met Microsoft 365, Azure, maar ook Hyper-v servers, Active Directory en meer.

Daarnaast draait het in ons bedrijf om advies, projecten, helpdesk, preventief onderhoud, zelfsturende teams en interne automatisering. Wij combineren onze passie voor techniek met heldere taal en gaan voor een 10 van onze klanten. Heel verfrissend dus.

Samen werken wij als één team voor één doel: verfrissend in IT!

Verfrissend van top tot teen

Ook onze bedrijfscultuur is verfrissend. De lijntjes met het management zijn kort en er is een perfecte balans tussen hard werken en plezier maken. Wij waarderen initiatief maar zullen je ook begeleiden waar nodig. Jij komt in een ontzettend leuk team terecht (al zeggen we het zelf) met gepassioneerde, sociale, hulpvaardige, vriendelijke en leergierige IT-ers.

Samen werken wij als één team voor één doel: verfrissend in IT!

Modern Workplace, Microsoft Teams, Powershell,
Autotask, N-Able, punctueel? … Bonuspunten!

Dit zoeken wij

 • Jij bent een frisse technische collega
 • Jij bent perfect voor ons omdat je minimaal een mbo-niveau 4 ICT-opleiding op zak hebt en relevante ervaring hebt met de taken die je voor ons gaat uitvoeren
 • Jij hebt kennis van Microsoft 365, Azure en Windows Server omgevingen. Je hebt ook de certificaten om dit te bewijzen zoals een MCSE, Azure Administrator, Microsoft 365 Teams Administrator of Enterprise Expert.
 • Jij beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden (in het Nederlands en het Engels)
 • Jij toont initiatief. Er is veel ruimte voor wat jij inbrengt en wij verwachten dat je die ruimte pakt
 • Jij hebt aantoonbare technische kennis en je vindt het leuk deze bij te houden
 • Jij kunt overweg met klanten en collega IT-ers en dat is volledig wederzijds

Dit ga je zoal doen

Bij onze klanten laat je IT-systemen perfect functioneren en zorg je voor een veilige en stabiele werkomgeving, zodat ze overal optimaal kunnen werken. Je laat je ervaring zien door technische voorstellen te doen voor verbeteringen. Jij bent het aanspreekpunt voor accountmanagers om technische vraagstukken te kunnen neerleggen en werkt je graag in het zweet om de beste en meest efficiënte inrichting te vinden.

Je werkt netjes en documenteert alles in onze systemen. Je werkt samen met je andere tweedelijns collega om onze monitoring en alerting goed in te richten en de problemen die hieruit komen permanent op te lossen.

Je werkt mee of leidt projecten als engineer bij klanten of voor onze interne systemen. Dit kunnen installaties, migraties, nazorg of trainingen zijn. Met je frisse blik op onze werkwijze zorg je ervoor dat wij samen nog beter worden.

Daarnaast ben je bezig met automatiseren, innoveren en vooral continu verbetering aanbrengen in alles wat wij samen doen. Als je kansen pakt, krijg je de ruimte en blink je uit. Denk hierbij aan structurele problemen aanpakken of het maken van een efficiëntieslag. Daarbuiten is er ruimte voor alles wat er in een gezellig team dagelijks naar voren komt. Je hebt het over IT, gamen, barbecues, je favoriete series, je weekendplannen en wat je verder zoal bezighoudt.

Hierom kies je voor ons

Lime Networks biedt een frisse, gezellige werkomgeving met leuke uitdagingen in IT. Wij lopen altijd voorop met techniek en efficiënte oplossingen. Je leert in rap tempo hoe het wél moet en wordt onderdeel van het leukste IT-team in regio Rotterdam.

En wij zijn goed voor ons personeel…:

 • Lease auto (ook voor privégebruik) of reiskostenvergoeding
 • Een werkplek waar het je aan niets ontbreekt: laptop, telefoon, headset, schermen, mobiel abonnement en vergoeding voor mobiele telefoon
 • 25 vakantiedagen
 • 8% vakantiegeld
 • De mogelijkheid tot een eigen Azure tenant zodat je altijd up to date kan blijven
 • Een flexibele werkomgeving met vaste thuiswerkdagen
 • Opleidingsplan, waarin wij je stimuleren om certificaten te halen
 • Heldere doorgroeimogelijkheden. Je kunt doorgroeien als je initiatief toont, dus is het aan jou hoe ver je wilt komen
 • Een goed pensioenplan

Maar… er is meer!

 • Supergezellig uitjes waar wij allemaal naar uitkijken. Denk aan een nachtje weg met stadstour en blowcarten, skydiven of een privé sushi workshop.
 • Culinair goed voor elkaar. Wij hebben lekkere koffie, thee, frisdrank en snacks, gezamenlijke lunch, vrijdagmiddagborrel en barbecues.
 • Een ontzettend behulpzaam, l leuk en slim team.

Ben jij dit?

Wij komen graag met je in contact om te kijken of we een match zijn!

Stuur je cv en motivatiebrief naar Nathalie via nathalie@limenetworks.nl.

Ben jij wie wij zoeken en zijn wij wie jij zoekt?
Super, waar wacht je nog op?!