Vacature: Accountmanager IT

Frisse salestopper gezocht (fulltime, m/v, vanaf januari 2021)!

Ben je goed met mensen en commercieel ingesteld?  

Corona of niet, wij gaan groeien en dus kunnen wij jou gebruiken: een sales-specialist. Je bent verfrissend in wat je doet en hoe je overkomt. Je hebt ervaring met werken in teamverband en zet je in voor het team en Lime Networks. Je werkt fulltime (of misschien 4 dagen als je dat wilt). Samen ga je voor resultaat. Wij hebben een helder groeiplan en daarom zoeken wij jou om dat samen met ons waar te maken. Je bent flexibel, benut kansen die je ziet en gaat uitdagingen met enthousiasme tegemoet. Klinkt goed? Dan zoeken wij jou!

Lime Networks is een succesvol bedrijf met een sterk team dat klanten compleet verzorgt op het gebied van IT. Wij staan voor techniek, leveren bewezen diensten en spreken hierover heldere taal.

Wij maken IT simpel. Zo kunnen onze klanten vooroplopen in techniek zonder onnodige complexiteit te ervaren. Met onze efficiënte IT-diensten en Managed Services kunnen bedrijven presteren op het vlak waar zij goed in zijn. Wij nemen onze klanten werk uit handen, zodat ze zich kunnen focussen op hun eigen business en innovatie. Wij verzorgen werkplekken, cloud diensten, servers, telefonie, internetverbindingen, netwerken, beveiliging, hard- & software. Daarnaast draait het in ons bedrijf om advies, projecten, helpdesk, preventief onderhoud, zelfsturende teams en interne automatisering. Wij combineren onze passie voor techniek met heldere taal en gaan voor de 10 van onze klanten.

Gezocht: Support voor onze sales!

Not your average IT-company

Vergeet alles wat je denkt over IT en IT-ers. Voor ons is IT niet complex of een ingewikkelde wereld vol uitdagingen. Het is onze passie en ons hart, die wij met een ongekende dosis nieuwsgierigheid, deskundigheid en liefde begrijpelijk maken voor onze klanten. IT verfrissend maken, dat is ons doel. Het is een gewaagde uitspraak, maar wij durven met zekerheid te zeggen dat ons team je beeld van IT-ers radicaal gaat veranderen. Ja, wij houden er ontzettend van om complexe problemen op te lossen. We zijn dol op alle nerdy aspecten van IT, maar wij zijn ook heel sociaal, behulpzaam, vrolijk, meedenkend, begaand, gezellig en menselijk.

Samen werken wij als één team voor één doel: verfrissend in IT!

Modern Workplace, Microsoft Teams, Powershell,
Autotask, N-Able, punctueel? … Bonuspunten!

Hier kom je terecht

Lime Networks is een succesvol bedrijf met een sterk team dat klanten compleet verzorgt op het gebied van IT. Wij staan voor techniek, leveren bewezen diensten en spreken hierover heldere taal. Zo kunnen onze klanten voorop lopen in techniek en vooral veilig werken. Met onze efficiënte IT-diensten en Managed Services kunnen bedrijven presteren op dat vlak waar zij goed in zijn. Wij nemen onze klanten werk uit handen, zodat zij zich kunnen focussen op hun eigen business en innovatie. Wij verzorgen werkplekken, clouddiensten, Modern Werken, Office 365 Azure, servers, back-ups, telefonie, internetverbindingen, netwerken, licenties, beveiliging, hardware en software.
Daarnaast draait het in ons bedrijf om advies, projecten, helpdesk, preventief onderhoud, zelfsturende teams en interne automatisering. Wij combineren onze passie voor techniek met heldere taal en gaan voor een 10 van onze klanten. Heel verfrissend dus.

Dit zoeken wij

 • Jij bent een frisse commerciële collega
 • Jij bent een accountmanager die toegewijd is aan klanten maar ook zorgt voor new business
 • Jij snapt dat techniek mensenwerk is
 • Jij bent perfect voor ons omdat je minimaal een Sales en/of IT-opleiding op zak hebt en relevante ervaring met de taken die je voor ons gaat uitvoeren hebt.
 • Jij toont initiatief. Er is veel ruimte voor wat jij inbrengt en wij verwachten dat je die ruimte pakt.
 • Jij hebt aantoonbaar technische kennis en je vindt het leuk deze bij te houden
 • Jij kunt overweg met klanten en IT-ers en dat is volledig wederzijds
 • Jij snapt dat de techniek onze drijfveer is en dat dit binnen de organisatie dus essentieel is

Dit wil jij bereiken

Jouw doelen zijn kwaliteit en prestaties leveren én groeien – specifiek voor onze sales. Jij biedt oplossingen in IT voor onze klanten en streeft naar ‘in één keer goed’.
Je wilt een legio aan klanten blij maken. Dat lukt alleen als jij spot-on ziet waar de klant behoefte aan heeft.
Jij vindt het fijn om uitdagingen op te pakken en je organiseert je eigen werkzaamheden. Je bent nauwkeurig, hebt discipline en kunt helder communiceren over je werk. Dat sommige zaken strak geregeld moeten zijn vind jij geen enkel probleem.
Je houdt overzicht en geeft prioriteiten aan je verschillende taken.

Ervaring met ‘new business’ of ‘customer engagement’?… Bonuspunten!

Dit ga je zoal doen

Je gaat IT simpel maken voor (potentiële) klanten; IT vraagstukken bij klanten oppakken met goed advies en ze meenemen in waardevolle oplossingen. Jij gaat je inzetten voor acquisitie van nieuwe klanten en ze enthousiasmeren voor IT. Kortom: klanten blij maken.
Bovendien bedenk je procesverbeteringen, draag je bij aan nieuwe diensten en producten en kijk je constant naar hoe wij samen een 10 van de klant kunnen verdienen. Nog niet uitdagend genoeg? Je assisteert ook in de nieuwe sales-processen en ambieert sales tot topprestaties te brengen.
Daarbuiten is er ruimte voor alles wat er in een gezellig team dagelijks naar voren komt. Je hebt het over wie jij bent, IT, je favoriete series, je weekendplannen, gamen en wat je verder zoal bezighoudt. Heb je dan nog tijd over, dan help je ons automatiseren, innoveren en vooral continu verbetering aanbrengen in alles wat wij samen doen. Als je kansen pakt, krijg je de ruimte en blink je uit. Denk hierbij aan ondersteuning aan ISO, processen, beveiliging, samenwerken en samen presteren.

Hierom kies je voor ons

Lime Networks biedt een frisse, gezellige werkomgeving met leuke uitdagingen in IT. Wij lopen altijd voorop met techniek en efficiënte oplossingen. Je leert in rap tempo hoe het wél moet en wordt onderdeel van het leukste IT team in regio Rotterdam.

Wij zijn goed voor ons personeel:

 • Uiteraard een marktconform salaris
 • Een werkplek waar het je aan niets ontbreekt: laptop, telefoon, headset, schermen, mobiel abonnement en vergoeding voor mobiele telefoon
 • Een auto van de zaak (ook voor privégebruik)
 • 25 vakantiedagen
 • 8% vakantiegeld
 • Prestatiebonus en een opleidingsplan, waarin wij je stimuleren om certificaten te halen
 • Heldere doorgroeimogelijkheden. Je kunt doorgroeien als je initiatief toont dus is het aan jou hoe ver je wilt komen.
 • Een goed pensioenplan

Maar… er is meer!

 • Supergezellig uitjes waar wij allemaal naar uitkijken. Denk aan een weekendje weg met stadstour en blowcarten of een privé sushi workshop en filmavond op locatie
 • Culinair goed voor elkaar. Wij hebben superlekkere koffie, onbeperkt organic thee, een halve supermarkt aan frisdrank en snacks, gezamenlijke lunch, vrijdagmiddagborrel en barbecues. Dit allemaal coronaproof natuurlijk 😉
 • Een ontzettend behulpzaam, lief, leuk en slim team. Je hoeft je nooit meer suf te Googlen wanneer je een error hebt in Word of je internetproblemen ondervindt. De verfrissende helpdesk van Lime Networks schiet jou te hulp en behandelt je net zo goed als de reguliere klant

Klinkt goed?

Maak dan nu een afspraak voor een gezellig, corona-proof (digitaal) kopje koffie. Stuur je motivatie en C.V. naar Chris Dickhaut / verfrissend@limenetworks.nl / 010-2121806.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Klinkt goed?

Maak dan eens een afspraak voor een gezellig, corona-proof kopje koffie!