.

We maken IT
simpel en veilig

Hoe wij werken

Wij combineren onze passie voor IT met kennis en ervaring om jouw bedrijf op een veilige manier te laten presteren. Wij werken volgens het ‘secure by design’-principe, waarbij IT-veiligheid van jouw omgeving centraal staat bij elk proces, dienst of product. Ook buiten kantoortijd of met externe leveranciers kun je bij ons terecht. IT op een slimme manier inzetten om jouw prestaties te verbeteren, dát is waar het voor ons om draait.

Bij onze producten en diensten gaat het niet om wat je krijgt, maar om welke waarde ze toevoegen en welke problemen ze oplossen.
Zo kan jouw bedrijf blijven concurreren.

Veilig werken

 • Alle software up-to-date
 • Rechtenstructuur op je data
 • MFA voor toegang

Continuïteit

 • Een continuïteitsplan
 • Een goede SLA
 • IT goed gedocumenteerd

Prestaties

 • IT moet gewoon werken
 • Efficiënt samenwerken
 • Voorop lopen en innoveren

Managed IT

Wij treden niet meer in details, maar verzorgen al jouw IT op een veilige wijze voor een vaste prijs. Je zit nergens aan vast met onze maandelijks opzegbare contracten.

Netwerk

Een compleet netwerk (vast, wifi, firewall)

Per device

Inclusief alle hardware, software, installatie, configuratie, monitoring, beveiliging, rapportage, support, wijzigingen, garantie, vervanging

Modern werken

Modern samenwerken
(Office365, Azure)

per werkplek

Inclusief software, installatie, configuratie, monitoring, rapportage, support, wijzigingen, preventief onderhoud,beveiliging,

Telefonie

Vast en mobiel in één oplossing

per gebruiker

Vaste & mobiele telefonie, Vergaderkamer

Werkplek

Alles voor je kantoor-, mobiele- of thuiswerkplek

Per werkplek

Pc, laptop, scherm, dock, randapparatuur, licenties en/of software

Printen

Van desktop printers tot multifunctionals

Per printer / pagina

Installatie, configuratie, hardware, licenties, support (ook op locatie), beheer, reparatie, rapportage

Security

producten, diensten en educatie

Per Dienst

Pentesten, security awareness, aanscherpen van digitale beveiliging, extra maatregelen voor preventie

IT diensten

Projecten – Migraties, verhuizingen of een overstap; wij zijn er voor je. Wij zorgen voor kennis, ervaring en werken met een vaste planning.

Projecten

Naar de cloud, migraties, vervanging

8.4 van de klant | 100 succesvol

We zorgen voor kennis, ervaring en werken met een vaste planning. Een Plan van Aanpak geeft vooraf inzicht in detail voor het gehel project.
100% afgerond | een 8.4 van klanten

Hardware

alle IT hardware die jij nodig hebt om prestaties te leveren

per stuk

Servers, pc’s, laptops, randapparatuur, telefonie, vergaderkamer, beveiliging etc.

Onderhoudscontracten

Technische ondersteuning en preventief onderhoud met een SLA

Per contract

Voor beveiliging, werkplekken, servers, netwerk, telefonie en endpoints

Hybride cloud

Hosted servers met cloud-diensten en continuïteit

Per server

Eigen servers veilig in een datacentrum. Per maand zonder investering aangevuld met cloud diensten en continuïteit.

Hosting

Domeinen en DNS

Per dienst

Registratie, beheer en beveiliging van domeinen en all het verkeer hierover (DNS-records). Ook buiten kantoor loopt je data soepel over het internet.

Internet

Glasvezel en xDSL

Per lijn

Alle grote provider in Nederland onder één dak. Direct zien wat er beschikbaar is en probleemloos aangelegd. Inclusief support vanuit onze helpdesk
(alle glasvezel- en koperverbindingen)

Met ‘secure by design’ zorgen wij voor
veilige producten met continuïteit

Dit is wat wij belangrijk vinden

 • Verzorgen van klanten
  Klant- en oplossingsgericht werken met proactief en persoonlijk contact. Altijd de extra stap voor de klant zetten. Hiermee zijn wij dé one-stop-shop voor IT.
 • Passie voor techniek
  Investeren in IT-innovatie en altijd bezig zijn met standaardiseren en testen van IT. Wij willen perfecte oplossingen en doen het graag in één keer goed.
 • Heldere taal spreken
  IT moet simpel zijn en daar hoort het spreken van begrijpelijke taal bij. Open communiceren en transparant zijn naar onze klanten toe. Wij zijn er altijd voor je, ook buiten kantoortijden of als je iets al zes keer eerder hebt gevraagd.

.

Lime Networks is mij een betrouwbare IT partner. Ze reageren snel en denken mee.

Loek Hulsbergen, PowerQ

Wat ik prettig vind aan Lime Networks is dat ze ieder bedrijf als aparte uitdaging oppakken. Zo hebben ze goed gekeken naar onze wensen en rekening gehouden met bedrijfsspecifieke eisen.

Robbert Bregman, iTulp internet services

Boer Groep is sinds 2003 klant bij Lime Networks. Wij zijn een textielrecycling organisatie met meerdere vestigingen binnen Nederland. Bij al onze vestigingen heeft Lime Networks de volledige ICT-infrastructuur aangelegd en dragen zij zorg voor het beheer. Onze ervaring met deze professionals is uitstekend.

Mariska Zandvliet, Boer Groep Holland

Lime Networks staat klaar wanneer je ze nodig hebt. Onverwachte problemen worden vaak snel opgelost, bij ons op de zaak of efficiënt op afstand. Zonder lang wachten. Dat is wat wij nodig hebben voor onze internetactiviteiten zodat wij ook onze klanten – vaak top-500 bedrijven in Nederland en België – goed kunnen bedienen.

Ronald Verschueren, Netmarketing MC Europe

Lime Networks heeft LOGEX ondersteund met professionalisering en opschalen van haar IT infrastructuur, welke cruciaal is voor het aanbieden van onze diensten aan onze klanten. Lime Networks denkt vanuit de positie klant proactief mee over IT investeringsbeslissingen. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid en adequaatheid van hun dienstverlening.

Rudolph Haardt, Logex B.V.

Sinds 2012 maakt TIIN Capital gebruik van de diensten van Lime Networks. Zij doen het onderhoud van onze servers en werkstations en sinds enige tijd ook VoIP telefonie. De medewerkers van de helpdesk zijn goed bereikbaar, de lijnen zijn kort. De meeste zaken kunnen binnen korte tijd op afstand worden afgehandeld en periodiek komt er iemand naar ons kantoor om problemen per werkstation op te lossen. Zij denken actief mee in geval van uitbreiding van en wijzigingen in ons IT netwerk.

Maarten Derks, TIIN Capital B.V.