Verlichting werkt zo simpel: je drukt erop en het licht gaat aan. Was IT maar zo simpel! Maar wat als we je nu vertellen dat IT eigenlijk écht zo simpel is? Klinkt te mooi om waar te zijn. Dit zijn de overeenkomsten tussen verlichting en IT.

Je werkt stapsgewijs

Je gaat verhuizen. De elektriciteit en het lichtplan zijn belangrijke onderdelen van deze (ver)bouw. Al vroeg moet je op een bouwtekening aangeven waar je wat wilt hebben. Als dat is afgerond, ga je op zoek naar een mooi design. Gaat alles goed, dan is het resultaat vaak prachtig.

Allemaal leuk en aardig, maar hoe heeft dat met IT te maken? IT werkt ook stapsgewijs en is complex, maar niet lastig. Het wordt vaak uitgelegd als iets ontastbaars. Het salesteam van een IT-bedrijf weet vaak niet genoeg van de praktijk. Inzicht, capaciteit en uitbreidingen zijn belangrijk in de planning. Het plan van de verlichting wordt uitgevoerd door de monteurs en engineers, een IT-plan wordt uitgevoerd door bedrijven zoals Lime Networks.

Je hebt verschillende levels in kwaliteit

Een goedkoop stopcontact is niet van dezelfde kwaliteit als een design model. Wat is de beste prijs-kwaliteit verhouding? De configuratie in afwerking met kleur of vorm is dan wel mogelijk, maar veelal niet leidend in de kwaliteit. De kwaliteit zit achter in de muur. Het is belangrijk dat je als klant een standaard product krijgt, maar je ook kan configureren (kiezen) voor jouw specifieke bedrijfssituatie.

Bij IT is het eigenlijk ook zo. De servers en clouddiensten moeten van goede kwaliteit zijn en veilig worden ingericht. Je wilt immers geen schok van je nieuwe lichtknopje krijgen, dus op dezelfde manier moeten IT-diensten ook veilig zijn! Uitbreiding moet probleemloos zijn en kwaliteit van personeel en materiaal staan garant voor jarenlang standaard product(efficiëntie) welke geconfigureerd wordt voor de klantspecifieke situatie of wens.

Het moet gewoon simpel zijn!

Verlichting moet gewoon werken, aan jouw eisen voldoen en binnen jouw budget vallen. Het moet van voldoende kwaliteit zijn en simpel in gebruik zijn. Dat moet een IT-dienst ook en dat kan ook. Het enige wat je nodig hebt, is een betrouwbaar IT-bedrijf, omdat je niet stil kunt staan. Je hebt verlichting nodig, omdat je niks kunt zien in je kantoor. Je hebt goede IT nodig, omdat je anders niks binnen je bedrijf kunt zien. Zoek een partij die je oplossingen brengt en handelt uit ervaring. Een partij die je niet in het donker laat staan als er iets misgaat. IT simpel maken als een stopcontact is een kunst, maar wij kunnen dat. Ervaar het zelf en geef ons een belletje: +31 (0)10 21 21 806.