Project omschrijving

Een gepassioneerd mid-market
private equity fonds

Over Avedon Capital

Avedon Capital is een mid-market private equity fonds wat investeert in kleinere bedrijven. Om precies te zijn investeren zij samen met de partners van het bedrijf, wat Avedon Capital vrij uniek maakt. Als voorbeeld: in 2017 hebben zij diverse bedrijven opgekocht die actief waren in de verwerking van afval. Deze bedrijven hebben zij samengevoegd tot een marktleider. Ze probeerden de kosten te onderdrukken drukken door er één model van te maken en dat te implementeren in meerdere gemeentes.

Sector: finance

Opgericht: 2017

Klant sinds: 2020

Aantal medewerkers: 25

“Wij ervaren de samenwerking met Lime Networks als zeer prettig. Ze helpen altijd goed. Het is een partnerschap dat toch persoonlijk aanvoelt. Het gaat niet alleen om contracten die je met elkaar hebt, maar je hebt echt het gevoel dat je samenwerkt.” 

Michiel, Avedon Capital

De rol van IT

Voor Avedon Capital is het belangrijk dat investeringen goed lopen en aandeelhouders een positieve bijdrage leveren aan de business. Data moet hierbij op een veilige manier opgeslagen worden. Ze moeten gewoon snel bij de data in de datacenters kunnen. Als er problemen zijn, vinden zij het fijn als er iemand gebeld kan worden voor hulp. Daar komen wij in the picture.

De verfrissende
samenwerking

In het begin van 2020 voerden wij een telefonie platform migratie uit voor de 25 werknemers.

De telefonie werd voorheen geregeld via verschillende contacten. Deze migratie maakte hier korte metten mee. Er wordt nu zelf bepaald welk nummer wanneer wordt gebeld.

En daar houdt het niet op. Wij zorgen dat alles omtrent telefonie smooth verloopt en inmiddels is alle IT zoveel mogelijk uitbesteed aan ons. Het plan van aanpak is al in de maak voor een Teams-migratie. Lime Networks is dus de eerste lijn van hulp voor Avedon Capital.

De meerwaarde van
Lime Networks

  • Geen fulltime IT-er in dienst nodig
  • Goed beheer van de Office 365 licenties
  • Een continue ontwikkeling van de hardware inrichting
  • Alles gebeurt in overleg
  • Ze denken echt met je mee
  • Zij weten precies wat de taken zijn en ondersteunen hierin