.

Training is essentieel
in efficïent werken

Verfrissende trainingen

Vaak zijn de programma’s van Microsoft waarmee je werkt nog een beetje onduidelijk. Honderden functies waarvan je niet weet hoe ze werken, bestanden die nergens meer te vinden zijn en nog veel meer. Op deze pagina lees je de basics van de programma’s uit Office 365 en zijn links te vinden die direct naar de trainingen van Microsoft leiden!

Modern werken met Microsoft Teams

Hoe meer je zweet tijdens de training,
hoe minder je bloed tijdens de wedstrijd

Microsoft Teams, hét online vergaderprogramma van Microsoft en mogelijk zelfs van de hele wereld. Bestanden in Teams uploaden, apps en tools verkennen? Je leest het hier!

In Word heb je superveel functies om jouw documenten te ontwerpen, op te slaan en te delen. Je kan zelfs 3D foto’s en models invoegen! Bekijk de trainingen hier.

Met Excel kan je superslimme en efficiënte rekenfuncties invoegen en zo een hoop moeite besparen. Maar dat zijn alleen nog maar de basics, lees hier hoe je alles nóg efficiënter kan inrichten.

Een nieuw plan presenteren aan je collega’s? Hele grote kans dat je dan PowerPoint als ondersteuningsmiddel gebruikt. Presentaties delen, animaties invoegen, je leest het hier!

Mailen is nog nooit zo makkelijk geweest met Outlook. Je kan zelfs andere mailadressen zoals Gmail invoegen! Bekijk hier hoe je niet alleen voor Windows, maar ook voor MacOS Outlook kan gebruiken.

Een enorm groot plan voor het komende jaar maar je kan het nergens handig neerzetten? Met Planner kan je voor het hele jaar taken en events superhandig plannen! Lees hier hoe je het meest efficiënt Planner kan gebruiken.

Een to-do lijstje hebben is altijd handig, en nu kan dat nog handiger met Microsofts To-Do! Een lijstje van dingen die besproken moeten worden tijdens een meeting, of gewoon een boodschappenlijstje het kan allemaal! Lees er hier meer over.

Een digitaal notitieblok waar je kan sorteren, organiseren en samenwerken. Simpele notities maken tijdens een meeting, of zelfs product ideeën schetsen. Het kan allemaal met OneNote, lees hier hoe je het kan gebruiken.

Een survey afnemen of een pubquiz organiseren? Via Forms kan je gemakkelijk vragenlijsten opstellen en versturen. Bekijk hier hoe je dat doet.