.

Stop phishing
met awareness

Holmes phishing training

Phishing is de oorzaak van 91% van alle datalekken. Maak jezelf niks wijs, ook jouw organisatie kan het slachtoffer worden van phishing. Laat Holmes jouw menselijk schild tegen cybercrime zijn. 60% van alle Nederlandse bedrijven kwam in de afgelopen 5 jaar in aanraking met hacking, ransomware, datadiefstal of een andere vorm van cybercrime. Dit met miljarden euro’s schade als gevolg.

Cybercriminelen maken gebruik van simpele psychologische principes om jou en je collega’s te verleiden om tot actie over
te laten gaan. Medewerkers moeten weten hoe deze criminelen te werk gaan en hoe makkelijk het eigenlijk is om zelf cybercrimineel te worden om zichzelf en het bedrijf tegen deze praktijken te beschermen. Tegelijkertijd vinden organisaties het moeilijk om cijfermatig aan te tonen hoe zij dit vormgeven en tevens een belangrijke eigenschap voor uw AVG-dossier. Holmes maakt bewustzijn eenvoudig en meetbaar.
Lime Networks - Verfrissend in IT!

Dit mag je verwachten

Lime Networks - Verfrissend in IT!
 • Een frisse security expert

  Jouw IT-manager of IT-verantwoordelijke krijgt begeleiding van een security expert die met een op maat gemaakte campagne van 6 tot 12 maanden altijd beschikbaar is voor advies en vragen.

  .

 • Veilige phishing campagnes

  Elke afdeling ontvangt af en toe een op maat gemaakte (veilige) fake phishing e-mail toegespitst op zijn of haar dagelijkse werkzaamheden.

  .

 • Simpele doeltreffende training

  Elke medewerker krijgt efficiënte doelgerichte training met online video’s en controlevragen. Specifiek afgestemd per functieprofiel.

  .

 • Persoonlijke Outlook securitycoach

  Een knop in Outlook waarmee jij hulp krijgt in het beoordelen van e-mails op phishing en direct een life-line kan inschakelen.

  .

 • Rapportage en verbetering

  Met een nulmeting en campagnes kun je via rapportages en overleg met de security expert bijsturen waar nodig. Je krijgt inzicht op de risico’s en advies over oplossingen. Gemiddeld van 31% risico naar 1% in 4 kwartalen.

Wat klanten zeggen

“Wij ervaren de samenwerking met Lime Networks als zeer prettig. Ze helpen altijd goed. Het is een partnerschap dat toch persoonlijk aanvoelt. Het gaat niet alleen om contracten die je met elkaar hebt, maar je hebt echt het gevoel dat je samenwerkt.”

“Samenwerken met Lime Networks bevalt goed voor zowel mij als mijn team. Het is een erg prettige samenwerking. Ze reageren proactief, adequaat en snel. Het personeel van Lime Networks heeft kennis, een goede houding en denken echt met je mee. Ze leveren service. Het is echt allemaal meer dan uitstekend geregeld bij Lime Networks.”

Andre, Logeion

Veilig werken is topsport