We maken IT
simpel en veilig

Hoe wij werken

Wij combineren onze passie voor IT met kennis en ervaring om jouw bedrijf op een veilige manier te laten presteren. Wij werken volgens het ‘secure by design’-principe, waarbij IT-veiligheid van jouw omgeving centraal staat bij elk proces, dienst of product. Ook buiten kantoortijd of met externe leveranciers kun je bij ons terecht. IT op een slimme manier inzetten om jouw prestaties te verbeteren, dát is waar het voor ons om draait.

Bij onze producten en diensten gaat het niet om wat je krijgt, maar om welke waarde ze toevoegen en welke problemen ze oplossen.
Zo kan jouw bedrijf blijven concurreren.

Veilig werken

 • Alle software up-to-date
 • Rechtenstructuur op je data
 • MFA voor toegang

Continuïteit

 • Een continuïteitsplan
 • Een goede SLA
 • IT goed gedocumenteerd

Prestaties

 • IT moet gewoon werken
 • Efficiënt samenwerken
 • Voorop lopen en innoveren

Wat klanten zeggen

“Lime Networks lost voor ons alle IT-problemen op. Er wordt echt gezorgd dat er mensen zijn die verschillende specialismen hebben. Daardoor is er altijd wel iemand die expert is over het onderwerp. Ik zou ze zeker aanraden. Je wordt nooit van het kastje naar de muur gestuurd en ze helpen je echt verder.”

Managed IT

Wij treden niet meer in details, maar verzorgen al jouw IT op een veilige wijze voor een vaste prijs. Je zit nergens aan vast met onze maandelijks opzegbare contracten.

Telefonie

Vast en mobiel in één oplossing

Werkplek

Alles voor je werkplek (op kantoor, mobiele of thuis)

IT-diensten

Projecten, migraties, verhuizingen of een overstap; wij zijn er voor je. Wij zorgen voor kennis, ervaring en werken met een vaste planning.

Projecten

Naar de cloud, migraties, vervanging

8.4 van de klant | 100 succesvol

Wij zorgen voor kennis, ervaring en werken met een vaste planning. Een Plan van Aanpak geeft vooraf inzicht in detail voor het gehele project.

Hardware

Alle IT-hardware die jij nodig hebt om prestaties te leveren

Hardware per stuk

Servers, pc’s, laptops, randapparatuur, telefonie, vergaderkamer, beveiliging etc.

Onderhoudscontracten

Technische ondersteuning en preventief onderhoud met een SLA

Per contract

Voor beveiliging, werkplekken, servers, netwerk, telefonie en endpoints

Hybride cloud

Hosted servers met clouddiensten en continuïteit

Hybride cloud per server

Eigen servers veilig in een datacentrum. Per maand zonder investering aangevuld met clouddiensten en continuïteit.

Hosting

Domeinen en DNS

Hosting per dienst

Registratie, beheer en beveiliging van domeinen en al het verkeer hierover (DNS-records). Ook buiten kantoor loopt je data soepel over het internet.

Internet

Glasvezel en xDSL

Internet per lijn

Alle grote providers in Nederland onder één dak. Direct zien wat er beschikbaar is en probleemloos aangelegd. Inclusief support vanuit onze helpdesk
(alle glasvezel- en koperverbindingen)

Dit is wat wij belangrijk vinden

 • Verzorgen van klanten
  Klant- en oplossingsgericht werken met proactief en persoonlijk contact. Altijd de extra stap voor de klant zetten. Hiermee zijn wij dé one-stop-shop voor IT.
 • Passie voor techniek
  Investeren in IT-innovatie en altijd bezig zijn met standaardiseren en testen van IT. Wij willen perfecte oplossingen en doen het graag in één keer goed.
 • Heldere taal spreken
  IT moet simpel zijn en daar hoort het spreken van begrijpelijke taal bij. Open communiceren en transparant zijn naar onze klanten toe. Wij zijn er altijd voor je, ook buiten kantoortijden of als je iets al zes keer eerder hebt gevraagd.

.