Een gepassioneerd mid-market
private equity fonds

Over Avedon Capital

Avedon Capital is een mid-market private equity fonds wat investeert in snelgroeiende bedrijven die een verbuigingspunt hebben bereikt waar een groeikapitaalinvestering in combinatie met domeinkennis en actieve ondersteuning aanzienlijke waarde kan creëren voor alle aandeelhouders.

In 2021 haalde Avedon Avedon IV op met meer dan € 600 miljoen aan toezeggingen van internationale institutionele beleggers en een groep senior executives die op onze twee thuismarkten wonen – Nederland en Duitsland.

Het beleggingsteam bestaat met beleggingsprofessionals vanuit kantoren in Nederland (Amsterdam) en Duitsland (Düsseldorf), waar het team sinds 2007 aanwezig is. Het beleggingsteam wordt ondersteund door een General Counsel, CFO, Digital & Innovations Manager, Office Support en Raad van Commissarissen.

Sector: finance
Opgericht: 2003
Klant sinds: 2015
Aantal medewerkers: 25

“De samenwerking met Lime Networks wordt als zeer prettig ervaren. De professionele IT ondersteuning maar tegelijkertijd een partnerschap dat toch persoonlijk aanvoelt. Het gaat niet alleen om contracten die je met elkaar hebt, maar maar ook het menselijk aspect.” 

Michiel, Avedon Capital

De rol van IT

Voor Avedon Capital is het belangrijk dat investeringen goed lopen en aandeelhouders een positieve bijdrage leveren aan de business. Data moet hierbij op een veilige manier opgeslagen worden. Ze moeten gewoon snel bij de data in de datacenters kunnen. Als er problemen zijn, vinden zij het fijn als er iemand gebeld kan worden voor hulp. Daar komen wij in the picture.

De verfrissende
samenwerking

In het begin van 2020 voerden wij een telefonie platform migratie uit voor de 25 werknemers.

De telefonie werd voorheen geregeld via verschillende contacten. Deze migratie maakte hier korte metten mee. Er wordt nu zelf bepaald welk nummer wanneer wordt gebeld.

En daar houdt het niet op. Wij zorgen dat alles omtrent telefonie smooth verloopt en inmiddels is alle IT zoveel mogelijk uitbesteed aan ons. Het plan van aanpak is al in de maak voor een Teams-migratie. Lime Networks is dus de eerste lijn van hulp voor Avedon Capital.

De meerwaarde van
Lime Networks

  • Geen fulltime IT-er in dienst nodig
  • Goed beheer van de Office 365 licenties
  • Een continue ontwikkeling van de hardware inrichting
  • Alles gebeurt in overleg
  • Ze denken echt met je mee
  • Zij weten precies wat de taken zijn en ondersteunen hierin