De Nederlandse beroepsorganisatie
voor communicatie professionals

Over Logeion

Logeion is een beroepsvereniging voor communicatieprofessionals, gericht op Nederland. Het is een nationale organisatie die ruim 4.000 leden telt. Ze hebben een ondersteunend bureau waar 8 mensen werkzaam zijn. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van bijna 70 jaar vernieuwing.

Sector: communicatie

Opgericht: 1946

Klant sinds: 2018

“Samenwerken met Lime Networks bevalt goed voor zowel mij als mijn team. Het is een erg prettige samenwerking. Ze reageren proactief, adequaat en snel. Het personeel van Lime Networks heeft kennis, een goede houding en denken echt met je mee. Ze leveren service. Het is echt allemaal meer dan uitstekend geregeld bij Lime Networks.”

Andre, Logeion

De rol van IT

Voor Logeion werkt IT als een ruggengraat. Het is erg belangrijk dat het CRM-systeem goed werkt; een systeem dat wordt ondersteund door IT. Via dit systeem kunnen mensen lid worden en informatie vinden om bijeenkomsten te bezoeken.

Voorheen had Logeion een andere leverancier voor IT. Deze had een goed IT-systeem neergezet. Echter misten ze de support eromheen die 24 uur per dag kan functioneren. Het is niet zo dat ze support ook daadwerkelijk ’s avonds nodig hebben, maar het is wel een prettig idee dat support er altijd is. Zo zegt Logeion: “Ook al ben je klein, IT is toch echt de ruggengraat van de vereniging.” Ze wilden een doorstap maken, IT die 100% betrouwbaar is. Dat was dan ook het punt waarop ze besloten voor Lime Networks te gaan.

De meerwaarde van
Lime Networks

  • Zorgt voor een upgrade van software, hardware en systemen
  • Fikst nieuwe apparatuur en kosten efficiënte verbindingen
  • Biedt aan wat bij je past
  • Lost direct problemen op
  • Bestaat uit een team van gepassioneerde IT-ers die proactief meedenken
  • Heeft een hulpvaardige en attente klantenservice die energie steekt in klantenrelaties