Een online advertising-
en technologie bedrijf

Over Media Donuts

Media Donuts is een bedrijf in digitale marketing- en media. Het begon allemaal in België maar inmiddels opereren ze in Europa én in Azië. Ze zorgen ervoor dat de juiste doelgroep digitale marketingcampagnes en/of mediacampagnes te zien krijgen. Media Donuts plaatst banners op websites maar ook op social mediaplatforms zoals Facebook, Instagram, Twitter en TikTok. Zij faciliteren alle mogelijkheden tot digitaal adverteren. Daarnaast richten zij zich op strategie. Of er nu een banner online moet komen te staan of een videocampagne aan de juiste doelgroep getoond moet worden, Media Donuts weet raad.

Sector: media en communicatie

Opgericht: 2010

Klant sinds: 2019

Aantal medewerkers: 85

“Dankzij Lime Networks kan iedereen nu altijd overal bij. Ze maken duidelijke afspraken en houden zich hier ook aan. Lime Networks weet wat er moet gebeuren voor de klant. Ze bieden een oplossing voor ieder vraagstuk, ook voor wat de klant niet zelf had kunnen verzinnen. Je wordt echt aan het handje gehouden.” 

Jim, Media Donuts

De rol van IT

Voor Media Donuts is IT heel belangrijk. Het is essentieel dat de computers snel, up-to-date en goed beveiligd zijn, want ze zijn druk bezig met klantcontact.

IT speelt voor Media Donuts een belangrijke rol op drie manieren.

  1. Centraliseren: het maken van voorstellen, centraal opslaan van campagnestrategieën en om overzicht te houden waar iedereen mee bezig is en wat er per land gebeurt.
  2. Communicatie: e-mail en intern gebruik van Microsoft Teams.
  3. Executie campagnes: platformen die bijna altijd gehost worden vanuit een cloud oplossing.

De IT-projecten

De IT-structuur is aangepast en vernieuwd. Ook security was voorheen een issue. Tegenwoordig is alles beter gemonitord en gestructureerd.
Wij voerden twee projecten voor Media Donuts uit. 

  1. Migratie naar Microsoft Teams: software en updates moeten goed doorgevoerd worden. Ook is het belangrijk dat het team goed samen kan werken, gezien de verschillende landen en tijdszones. Microsoft Teams heeft een steeds belangrijkere rol gespeeld voor Media Donuts. Ze waren hier precies op tijd mee voor de corona-uitbraak. Voorheen gebeurde dit via Skype, maar doordat veel landen in ‘lockdown’ gingen werd een goede videoverbinding erg belangrijk.
  2. E-mail migratie: Media Donuts werkt met veel verschillende devices en dit maakte e-mailen onveilig en ongestructureerd. De migratie naar Outlook bracht hier verandering in.

De meerwaarde van
Lime Networks

  • Meer centralisatie en communicatie
  • Meer structuur
  • Alles gaat soepel en foutloos
  • Geen losse onderdelen meer
  • Er wordt echt uitgevoerd wat is beloofd