Adviesbureau voor samen-
werking in de publieke sector

Proof adviseurs

Over PROOF Adviseurs

PROOF Adviseurs is een organisatieadviesbureau voor de publieke sector. Om precies te zijn richten zij zich op samenwerkingsvraagstukken in de publieke sector. Zijn er twee organisaties die samen willen werken op een publiek of maatschappelijk belang? Dan geeft PROOF Adviseurs passend advies.

Sector: consultancy

Opgericht: mei 2015

Klant sinds: mei 2015

“Lime Networks lost voor ons alle IT-problemen op. Er wordt echt gezorgd dat er mensen zijn die verschillende specialismen hebben. Daardoor is er altijd wel iemand die expert is over het onderwerp. Ik zou ze zeker aanraden. Je wordt nooit van het kastje naar de muur gestuurd en ze helpen je echt verder.”

Florian, PROOF Adviseurs

De rol van IT

Voor PROOF Adviseurs is goede IT van essentieel belang. Ze maken adviezen en processtukken die digitaal worden opgeslagen en verstuurd. Als de IT niet meer werkt, werkt niks meer binnen het bedrijf. De IT moet snel zijn en gewoon werken, want anders remt het de productiviteit en zorgt het voor frustratie.

Microsoft Teams is de verbindende factor binnen het bedrijf. Dit is het communicatieplatform voor documenten, vragen en conversaties en het voeren van het meetings. PROOF Adviseurs gebruikt dit sinds april 2019 en zegt dat het echt een verschil maakt op het gebied van efficiëntie en effectiviteit.

De meerwaarde van
Lime Networks

  • Alle functies van het primaire proces geregeld
  • Een hoog servicelevel
  • Het voelt alsof het echt collega’s zijn
  • Er is een vast aanspreekpunt
  • Er wordt alleen betaald wat wordt afgenomen
  • De licenties/contracten zijn op abonnement basis (maand)