.

Klaar voor deze
glasheldere verbetering?

Yes, ik wil betrouwbaar en makkelijk glasvezel internet!

Jazeker! Wij leveren IT-diensten voor het MKB, want IT moet gewoon werken zodat het jou een concurrentievoordeel geeft. IT moet simpel en veilig zijn. Jij moet verzorgd worden door gepassioneerdere mensen die helder communiceren. Blader even verder door onze website voor meer info wat wij nog voor je kunnen doen.

Je belt of e-mailt onze helpdesk en wij gaan je helpen. Mocht er iets stuk zijn bij de leverancier of aan onze apparatuur dan kun je rekenen op onze GOLD-SLA. Dat betekent dat wij of de leverancier binnen 4 uur op locatie zijn om het probleem te verhelpen of de defecte apparatuur om te wisselen. (010-2121806 / helpdesk@limenetowrks.nl)

Je krijgt standaard 1 vast IP-adres bij jouw glasvezelverbinding. Heb je meer adressen nodig, dan kun je die altijd bijbestellen. De kosten zijn €4,- per maand en de extra IP-adressen zijn maandelijks opzegbaar. Bestel ze mee met je aanvraag of stuur een e-mail naar helpdesk@limenetworks.nl om ze bij te bestellen.

Alle lijnen worden geleverd met een Gold-SLA van de glasvezelleverancier en van Lime Networks. Wij zijn verantwoordelijk voor locatie gebonden apparatuur en de leverancier voor alle glasvezel in de grond. Wij zijn beide binnen 4 uur aanwezig op locatie in het geval van een storing.

Lime Networks zorgt voor de oplevering van de glasvezelverbinding tot aan de meterkast. Wij helpen jou daar dus graag bij met een eigen kabelpartner, maar je kunt dat natuurlijk ook regelen met je eigen installateur.

Zekers, je kan maandelijks opzeggen. Als je het gebouw verlaat zeggen wij direct de lijn op.

Heel snel! Wij zorgen ervoor dat je binnen 10 dagen werkend glasvezel hebt. Wil je een andere snelheid? Dan maken wij het meteen in orde.

Ja! Je kan snel een eenvoudig een glasvezel krijgen, zonder langdurige contracten en hoge prijzen. Vergeet niet je huidige provider op te zeggen.

Leuk dat je een aanvraag indient voor een glasvezel in een bedrijfsverzamelpand naar aanleiding van de folder! Vul het onderstaande formulier in en dan nemen wij contact met je op voor de volgende stappen.

Aanvraag formulier glasvezel bedrijfsverzamelpand

Straatnaam, nummer, postcode, plaats
Gewenste snelheid(Vereist)

Je krijgt gratis 1 vast IP-adres. Als je er meer nodig hebt geef dat hieronder aan.
Wil je nog over extra zaken meer informatie ontvangen?
Ga naar de bovenkant