.

Veilig werken doen wij op deze manier

Welk risico loop je met jouw IT?

Als CEO van jouw bedrijf wil je niet dat jouw bedrijfsdata voor het oprapen liggen. Wanneer jouw personeel een phishingmail ontvangt, wil je niet dat zij hierop klikken en belangrijke gegevens invullen. Je wilt niet dat zij zomaar bankaangiftes goedkeuren. Je loopt hierdoor namelijk risico op het verlies van geld, data en reputatie.

Stel je voor: een hacker krijgt toegang tot al jouw data, maar ook dat van jouw klanten! De schade die jij daarmee op kan lopen is onvoorstelbaar. Ben je goed verzekerd? Dan zal er een groot deel van het geld gedekt zijn, maar de schade aan jouw goede naam is onherstelbaar. Daarbij komt nog eens dat door een cyberaanval het werken tijdelijk stilstaat;, je verliest continuïteit.

Wat is een pentest?

Een pentest zorgt ervoor dat jij inzage krijgt in jouw (online) veiligheid. Jouw bedrijf wordt grondig onderzocht, van de systemen/servers tot hoe jij op het internet staat. Hoe dat precies in zijn werk gaat? Onze security expert bij Lime Networks neemt de rol van cybercrimineel aan. Hij onderzoekt waar jouw zwakheden liggen en analyseert grondig jouw systemen, zelfs jouw fysieke veiligheid door het alarmsysteem van jouw bedrijf te testen.

Jij wilt toch ook niet dat een cybercrimineel toegang heeft tot jouw bedrijfspand? Alle resultaten die deze controles opleveren worden helder in een rapportage verwerkt en onder ogen gebracht. Zo weet jij aan welke knoppen je moet draaien om jouw (online) veiligheid op te schroeven, zodat jij altijd en overal veilig kan werken.

Waarom is een pentest de oplossing? 

 

Het is belangrijk om erachter te komen waar de risico’s liggen in jouw IT. Hoe goed is jouw belangrijke data beschermd? Daarnaast werk je met mensen; mensen zijn altijd de zwakste schakel in IT. Met een pentest wordt er een realistisch scenario geschetst waarbij wij ons voordoen als cybercrimineel. Door dit te testen ben jij precies op de hoogte van hoe veilig jouw bedrijf is tegen dit soort praktijken.

Waarom heeft jouw bedrijf dit nodig en hoe pakken wij het aan?

Je wil voorkomen dat jouw bedrijfsgegevens of data beschikbaar is voor cybercriminelen. Ook wil je er zeker van zijn waar de zwakke schakels binnen jouw bedrijf zitten. Vraag vandaag nog een pentest aan door op de knop te klikken en contact met ons op te nemen. Onze security expert gaat vervolgens voor jouw bedrijf aan de slag met de pentest! Je ontvangt hierna een helder rapport waardoor jij precies weet wat je moet aanpakken om altijd en overal veilig te kunnen (blijven) werken.

Veilig werken is topsport

Wat klanten zeggen

“Wij ervaren de samenwerking met Lime Networks als zeer prettig. Ze helpen altijd goed. Het is een partnerschap dat toch persoonlijk aanvoelt. Het gaat niet alleen om contracten die je met elkaar hebt, maar je hebt echt het gevoel dat je samenwerkt.”

“Samenwerken met Lime Networks bevalt goed voor zowel mij als mijn team. Het is een erg prettige samenwerking. Ze reageren proactief, adequaat en snel. Het personeel van Lime Networks heeft kennis, een goede houding en denken echt met je mee. Ze leveren service. Het is echt allemaal meer dan uitstekend geregeld bij Lime Networks.”

Andre, Logeion

Wil jij ook voorkomen dat jouw financiële gegevens toegankelijk zijn voor cybercriminelen? Check incidenteel jouw online omgeving door middel van een pentest!