IT Stagiair gezocht! Ben jij de IT-topper die wij zoeken?

Wat ga je doen?

Bij onze klanten laat je IT-systemen perfect functioneren en zorg je voor een veilige en stabiele werkomgeving, zodat ze overal optimaal kunnen werken. Je laat je ervaring zien op de helpdesk en analyseert problemen. Je werkt netjes en documenteert alles in onze systemen.

Je werkt mee aan projecten als engineer bij klanten of voor onze interne systemen. Dit kunnen installaties en migraties zijn. Met je frisse blik op onze werkwijze zorg je ervoor dat wij samen nog beter worden.

Daarbuiten is er ruimte voor alles wat er in een gezellig team dagelijks naar voren komt. Je hebt het over IT, gamen, je favoriete series, je weekendplannen en wat je verder zoal bezighoudt. Heb je dan nog tijd over, dan help je ons automatiseren, innoveren en vooral continu verbetering aanbrengen in alles wat wij samen doen. Als je kansen pakt, krijg je de ruimte en blink je uit. Denk hierbij aan structurele problemen aanpakken of het maken van een efficiëntieslag.

Samen werken wij als één team voor één doel:
verfrissend in IT!

Waar kom je terecht?

Lime Networks biedt een frisse, gezellige werkomgeving met leuke uitdagingen in IT. Wij lopen altijd voorop met techniek en efficiënte oplossingen. Je leert in rap tempo hoe het wél moet en wordt onderdeel van het leukste IT-team in regio Rotterdam.

Ervaring met Modern Workplace oplossingen zoals Microsoft Teams? … Bonuspunten!

Ervaring met WordPress, Adobe design programma’s?
IT-kennis? Punctueel? Bonuspunten!

Wat zijn de vereisten?

Wij zoeken sociaal vaardige stagiaires, met enige ervaring in werkplekken, servers, netwerk, cloud diensten, internetverbindingen en VoIP. Heb je ervaring met Modern Workplace oplossingen zoals Microsoft Teams dan is dat een dik pluspunt!

Wat bieden wij?

  • Passende stagevergoeding
  • Elke dag lekkere lunch
  • Ruimte om te groeien en aan eigen initiatieven te werken
  • Een informele sfeer
  • Een werkplek waar je goed uit de voeten kunt om je werk te doen

Solliciteer!

Lijkt dit je wat? Mail dan je cv + motivatiebrief naar nathalie@limenetworks.nl en wie weet ben jij die verfrissende (wervel)wind die onze IT gaat knallen.

Doe jezelf een plezier en kom eens langs!
Koffie of een vrijdagmiddagbiertje?
Geef een seintje, wij spreken je graag!