Nieuwe campagne:
van servers naar Azure

Onderdeel van de digitale transformatie

Technologie wordt steeds aanweziger in ons leven. De digitale transformatie die hiermee gepaard gaat, gaat over strategie en een nieuwe manier van denken. Denk bijvoorbeeld aan facturen per mail in plaats van de post, Word-documentjes in plaats van handgeschreven teksten en digitale notities in plaats van Post-its.

Op IT-gebied houdt dit in dat een werkplek beschikbaar wordt gemaakt op elke locatie, dus dat alles gewoon overal en altijd beschikbaar is.

Een essentieel onderdeel hiervan zijn servers. Deze moeten op een veilige en goede manier beheerd worden. Het maakt voor ons niet uit of jouw servers op kantoor staan, in een datacentrum of (gedeeltelijk) in de cloud. Wij zorgen ervoor dat jij jouw werk kunt blijven doen en verzorgen jouw bedrijf met goede serverdiensten, waaronder Azure, Microsofts cloud oplossing.

Servers en Azure zijn belangrijk, maar soms gecompliceerd. Dat omzetten tot iets begrijpelijks was lastig. We wilden het nuttig maken maar niet te gecompliceerd en ook weer niet te simpel. Wij wilden gecompliceerde stof duidelijk uitleggen maar geen 35 webpagina’s bouwen. Wij bekeken de informatie van alle kanten, gooiden er een verfrissend limoensausje overheen en lanceerden er een campagne over.

Wat kan jij hierover terugvinden?

lees de folder

Alles wat je wilt weten
over servers en Azure

Alles wat je wilt weten
over servers en Azure