Nimbus

Nimbus is een investeringsmaatschappij, ze kopen en verkopen bedrijven. Voor Nimbus is het belangrijk dat de bedrijven waarin ze investeren potentie en een gezond kernactiviteit hebben.`Het allereerste ticket bij Lime Networks dateert uit 2014. Daarnaast verzorgt Lime Networks voornamelijk de standaardzaken zoals telefonie, e-mail en communicatie. Lees er hier meer over.

Avedon Capital

Avedon Capital is een mid-market private equity fonds wat investeert in kleinere bedrijven. Voor Avedon Capital is het belangrijk dat investeringen goed lopen. In het begin van 2020 voerden wij een telefonie platform migratie uit voor de 25 werknemers en wij hebben een Teams migratie op de planning staan. Lees er hier meer over.

Media Donuts

Media Donuts is een bedrijf in digitale marketing- en media. Het is essentieel dat de computers snel, up-to-date en goed beveiligd zijn, want ze zijn druk bezig met klantcontact. De IT-structuur is aangepast en vernieuwd. Ook security was voorheen een issue. Lees hier over de Microsoft Teams migratie en e-mail migratie die wij uitvoerden.

Logeion

Logeion is een beroepsvereniging voor communicatieprofessionals, gericht op Nederland. Voor Logeion werkt IT als een ruggengraat. Voorheen had Logeion een andere leverancier voor IT. In deze projectcase kun je onder andere lezen wat het project inhield en wat volgens Logeion de meerwaarde van Lime Networks is.

PROOF Adviseurs

PROOF Adviseurs is een organisatieadviesbureau voor de publieke sector. Voor PROOF Adviseurs is goede IT van essentieel belang. Microsoft Teams is de verbindende factor binnen het bedrijf. Lees in deze projectcase wat de rol van IT precies is, wat wij deden en wat de meerwaarde van Lime Networks volgens hen is..

Ga naar de bovenkant