Nieuwe campagne:
vCIO partnerschap

Onderdeel van customer engagement

Als vCIO draait het voor ons volledig om customer engagement. Wij worden eerder in het proces onderdeel van het bedrijf en zitten er dan ook dieper in. Zo komen wij dichter bij jou als klant en kunnen wij jou betrouwbare informatie en IT-consultancy bieden.

De Chief Information Officer (CIO) binnen een bedrijf is een interne IT-manager die veel belangrijke taken heeft. Doordat het belang van deze functie in sneltreinvaart is toegenomen, is het steeds lastiger om alle taken hierbinnen te vervullen. Daar komen wij in the picture.

Als virtual CIO oftewel vCIO nemen wij een consulterende rol op ons, zodat jij betere IT-resultaten kunt behalen. Wij kijken samen wat voor jou werkt. Zo zijn wij écht een onderdeel van jouw bedrijf in plaats van een leverancier van jouw IT-producten en -diensten. Onze 22 specialisten brengen 20 jaar ervaring naar de tafel, die jou waardevolle input geven. Zo kan jij keuzes maken die aansluiten bij jouw bedrijf en businessplan. Dat zetten wij om in een planning. Wij kijken waar jij nu staat, waar jij binnen een bepaald termijn wilt zijn en wat er moet gebeuren om hier te komen. Wat dat termijn is en hoe vaak wij met jou om de tafel zitten, dat bepalen wij aan de hand van jouw bedrijf.

Wat kan jij hierover terugvinden?

lees de folder

Alles wat je wilt weten
over vCIO partnerschap

Alles wat je wilt weten
over servers en Azure